Sign in

Sunday, August 18, 2013

0
Komen

De’Meises - Dengarlah Bintang Hatiku


Views

Hai, kali ni aku nak kongsikan dengan korang lagu yang aku sukeee sangat sejak akhir-akhir ni. Lagunye, Dengarlah Bintang Hatiku - De'Meises. Lagu ni dah lame publish tapi aku start dengar lagu ni kat TV3. Bebaru ni kan ade citer Ijab dan Qabul. Haaaa, ni la lagu tema dlm citer tuuu... Jom kite hayati lirik lagu ni. huhu..

Dengarlah bintang hatiku aku akan menjagamu
Dalam hidup dan matiku hanya kaulah yang ku tuju
Dan teringat janjiku padamu suatu hari pasti akan ku tepati

Reff:
Aku akan menjagamu semampu dan sebisaku
Walau ku tahu ragamu tak utuh
Ku terima kekuranganmu dan ku tak akan mengeluh
Karna bagiku engkaulah nyawaku

Repeat reff [3x]


Karna bagiku engkaulah nyawaku

Amacam,best tak lirik lagu tu? Bagi yang tak pernah dengar lagu ni, korang dengar kat SINI k. Enjoy!!! Ok papai.. 

Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

0 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student: