Sign in

Wednesday, August 21, 2013

2
Komen

Giveaway Pertama yangbaik Ogos 2013


Views
♛ Klik SINI untuk join!!

5. 00 petang.
Hai, tadi aku berblogwalking. Pastu terjumpa plak seorang rakan blogger yang buat GA (Giveaway Pertama yangbaik Ogos 2013). 

Syarat penyertaan? Tak perlu duit pon. Just ikot steps mudah kat bawah ni:

Giveaway ini terbuka kepada semua blogger di Malaysia (termasuk Sabah dan Sarawak)
"sertai tapak ini" (Follower)
Klik pada butang 'g+1'  di bawah entry ini. (Pastikan butang g+1 berwarna merah sebagai tanda telah klik)
Promosikan giveaway ini di blog masing-masing... dan pastikan entry berkenaan ditampalkan gambar di atas dan dilink kan ke blog ini.
Tinggalkan komen (ulasan) dan link penyertaan ke ruang komen (ulasan) di entry dalam blog ini.

✮ Pemilihan pemenang dibuat menggunakan khidmat random.org.  Terdapat dua kategori pemenang iaitu pemenang utama dan pemenang hadiah misteri.

✮ Giveaway ini akan berlangsung selama sebulan mulai 1 Ogos 2013 hingga 31 Ogos 2013 atau mungkin juga akan ditamatkan lebih awal bergantung kepada sambutan.

NotaKaki: So, ape tunggu lagi? Jom ramai-ramai join!

Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

2 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

TelingaBulat TelingaBulat said...

yeay TB join segmen ni..btw pada sape yg join segmen ni Goodluck juga ye..done follow awak.salam kenal ;)

http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/08/giveaway-pertama-yangbaik-ogos-2013.html

Aisha Fauzi Aisha Fauzi said...

Hye Assalammualaikum bw sini :)
Kalau ada masa jemput siggah blog saya dan lihat giveaway menarik ! ^^ http://twinkleeestar.blogspot.com/

Btw let's join this awesome giveaway !

Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini :)
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


Teddy bear gergasi sebagai tawaran hadiah ! Join lah sekarang ! :D
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Nak menang dress dari softly shop ? Jom join giveaway ini :D
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html


Nak menang RM 50 secara percuma ? Jom join Giveaway ini :D
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/menangi-rm-25000.html


Banyak hadiah menarik yang ditawarkan ! Gempak-gempak belaka rugi tak join :D
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/holiday-giveaway-by-nurin-aireen.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-puteri-nina.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/segmen-pencarian-bloglist-setahun-by.html