Sign in

Tuesday, August 20, 2013

18
Komen

GIVEAWAY SAYA NAK TEDDY BEAR BY FARISHA


Views

Hai, Salam Selasa! Hari ni aku join GA lagi. Seriously, GA kali ni memang berdouble ohsem tauu! Nak tahu GA ape? Ha, bace la entry aku ni sampai abes keyh! Ok, jom start bace entry ni dengan senyuman semanis kurma.. ◕‿◕

Sempena Hari Raya Adilfitri 2013, cik Farisha telah mengadakan Giveaway hebat. Sape cik Farisha tu? Kalau korang nak tahu, terjah la blog beliau. Klik je link tuuu. Oh ya, follow la blog cik Farisha and like page sponsors tauu!

Hadiah Teddy Bear sebagai hadiah utama. Ehhh, tak cayeeeee??? Ha, sile teropong kat bawah ni, gambar cik Teddy yang super ohsem bakal dimenangi! Jom teropong sama-sama:

Tadaaaaaa!!!

❦ Teddy Bear Dark Brown 1.2 Meter berharga RM180
❦ Teddy Bear Dark Brown 1.0 Meter berharga RM160
❦ Teddy Bear Putih 0.8 Meter berharga RM120
❦ Keychain Teddy Bear Happy Family bernilai RM 80
Waaaahhhhhhhh!
ஐ Amacam, menarik tak hadiah tu????? 
 Dijemput semua sertai Giveaway ni taw!

Siapakah peserta bertuah yang akan memenangi Hadiah ini??

Klik SINI Untuk join 

Giveaway ini sah dari 19-08-2013 sehingga 09-09-2013

Pemenang akan diumumkan pada 10/09/2013

Tunggu ape lagi? Jom la join 
sekarang!

Good Luck semua ^.^

NotaKaki: Kalau aku dapat cik Teddy Bear yang besauuu tu, aku akan bagi die name Cik BamBam. 
♫♬♪ Nyanyi sambil ikot rentak lagu Kalau Aku Kaya- Altimet ft. Awi Rafael ♩♭♪
(Berangan setinggi langit!) hahaha..

Ok bye korang!

Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

18 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

DIARI FARISHA DIARI FARISHA said...

Terima kasih kerana menyertai GA saya..Teruskan sharing GA ini untuk peluang memenangi Teddy Bear terbesar

Starniea_Ahaaw Starniea_Ahaaw said...

Salam perkenalan dan good luck...

Jemput join GA saya jgak....

http://angguk2.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-july-dec.html

alieff alieff said...

Salam singgah dari blog GA Diari Farisha.
Nice one. Good luck ya tuan blog!

Jemput singgah blog alieff:
MY DOODLE STORY | Giveaway Saya Nak Teddy Bear by Farisha

Ummimanje Ummimanje said...

Salam perkenalan dan salam kemerdekaan from KakUmmi dari GA SAYA NAK TEDDY BEAR DARI FARISYA, nak takkk...moga success :)
Jemput singgah blog Kak Ummi :)

http://ummiainiraz.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html?m=1

DIARI FARISHA DIARI FARISHA said...

Perhatian kepada peserta Giveaway..Ada syarat terbaru yang perlu dipenuhi….Sila like dan share gambar sponsor terkini..Hadiah yang ditawarkan oleh sponsor boleh lihat sini :- http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/09/perhatian-peserta-ga-teddy-bear.html

ain. ain. said...

goodluck :) dari GA yg sama..

http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Dianaa Dianaa said...

dari GA yang sama. good luck! ^^
Giveaway Saya Nak Teddy Bear by Farisha

Miss Anonymous Miss Anonymous said...

Singgah sini, dari segmen yang sama.

http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Kalau tak keberatan, jemput join Giveaway ini sekali yea.

http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html

Aisha Fauzi Aisha Fauzi said...

Hye Assalammualaikum saya siggah sini dari giveaway yang sama ) Goodluck ^^
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Btw, let's join this super duper awesome giveaway ! Hadiah gempak belaka :D

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html ( HADIAH TEDDY BEAR BESAR )

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html ( HADIAH DRESS LAWA DARI SOFTLY SHOP )

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/duo-mega-giveaway-by-fiqa-nsz-adam-faiz.html

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/september-giveaway-by-kasihlestariabadi.html

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/segmen-cn-nak-bagi-hadiah-nak-tak.html

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/half-year-giveaway-by-nafaa.html

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/first-giveaway-ciknyoonyalita.html

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html ( BANYAK HADIAH TOPUP )

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin_1.html

Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin said...


Saya bw sini dari :

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

&

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/mykad-smart-shopper.html

Wanieys a.k.a IbuQalief Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nice entry dear..gud luck!!

dr GA yg sama
http://wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

farra anuar farra anuar said...

Hi . kita singgah sini . Hihi ;)

http://farraanuar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

wada :) wada :) said...

dari GA yang sama :)

http://whenmyheartisbeating.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

AkmaFaizal AkmaFaizal said...

Assalammualaikum...BW ke sini dari ga yang sama http://akmanakmenang.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html#comment-form

Good Luck yer, Moga2 kite sama2 Bertuah utk dpt Teddy Bear Besaq tu. Aamiin :)

ain. ain. said...

goodluck. dr GA yg sama

http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Cik Nieda Norainida Cik Nieda Norainida said...

singgah dari segmen yg sama..

http://www.sigadismerah.my/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

syafawatIkmal syafawatIkmal said...

Hye.. Dtg mjengah & follow awk dari segmen yang sama.. Jom bw + follow blog saya pulak yew =)

http://syafawatikmal.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Good Luck yew ;-)

Aisha Fauzi Aisha Fauzi said...

Hye siggah sini :) Harini merupakan hari terakhir untuk join giveaway ini. Berdebar pulak tunggu keputusan pemenang :) Goodluck untuk awak ^^