Sign in

Saturday, August 17, 2013

0
Komen

MINI GIVEAWAY BY FARHAN KEREWX


Views
Assalam.. Hari ni aku nk join satu GA. Tetibe plak mood nak join ni ade. heheh... Korang nak tahu and nak join same? Ha, klik kat banner kat bawah ni. Tarikh tutup nye 18 Ogos 2013. Tapi sempat lagi kan? Sekarang baru pukul 8.20 p.m so GA ni masih valid. hehehe.. 


Korang nak tahu tak ape hadiah GA nye? Tadaaaaa, ni die senarai hadiah nye..

Keychain Korea x1
Necklace Owl x1
Shawl x2
Keychain x1
Long Necklace x1
Keychain Felt x1
Bloglist x5
Twitter Background x5
Header x2
Top up rm5x2
Top up rm5x1
Top up rm10x3
Top up rm5x2
Top up rm5x4
Top up(celcom/maxis) x1

Amacam best tak? Ape lagi tunggu, jom laaa.masih sempat lagi ni. hehe.. Good Luck!

Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

0 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student: