Sign in

Friday, August 23, 2013

0
Komen

"Random Giveaway by FD"


Views
☞ Klik Banner untuk join!

Hai, jom join Giveaway menarik ni!! Syarat untuk join simple as ABC je. Jom teropong syarat-syaratnye:

 Follow blog, twitter, instagram, like fanpage dan klik iklan
 Buat entri bertajuk "Random Giveaway by FD", copy paste banner dan backlink ke entri
 Tulis hadiah yang korang nak dalam entri tu. Maximum 3 pilihan
 Submit link entri SEKALI SAHAJA diruang komen

Amacam, simple je syarat tu kan? Aku dah penuhi semua syarat tu and kirenye aku layak join la kan? hehe.. Ok la ni ni pulak antara hadiah untuk GA ni. 

Coklat & teddy bear x 2
Printed tee / tshirt x 1
Bawal tone x 2
Bawal roses x 1
Crumple shawl x 1
Printed wide shawl x 1
Inner jersey 2 tone x 1
Kpop stuff (such as cap, mug and poster/choose 1 and mention with idol) x 2
MP3 x 1 *NEW*

MENARIK?? ok, kalauuuuu la aku menang GA ni aku nak sangat salah satu hadiah daripada list kat bawah ni:


MY WISHLIST:

☁ MP3
☁ Kpop stuff- Mug (Lee Min Ho)
☁ Teddy Bear

Tamat: 1 September 2013
*mungkin akan dicepatkan*


NotaKaki: So, ape tunggu lagi. Jom la join!!

Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

0 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student: