Sign in

Sunday, August 18, 2013

14
Komen

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2


Views

Klik BANNER untuk join!

Kembali menemui uols setelah sekian lama... Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2... ^_^...
Seperti maklum, segmen ini dibuat bagi memudahkan Cik Puan Bubbly serta rakan2 lain untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang buat kita semua untuk berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww... he he he...

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 15/8/2013, jam 1.00 petang SEHINGGA 22/8/2013, jam 1.00 petang... Aci tak? *_^ ... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join... Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers, he he he...stalkers pun boleh, x ada masalah...masa serta peluang untuk anda menonjolkan diri...ekekekeke...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:

1. Follow blog Bubblynotes.Com

2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2

3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...



4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini.

Pemilihan Pemenang:

1.   10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2.   Pemenang akan diumumkan pada 25/8/2013.

2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 25/8/2013 sehingga 25/9/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen dan Ber-Bloghopping!


Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

14 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

Farah Waheda Wahid Farah Waheda Wahid said...

thanks sebab sudi support dan join...nanti jangan lupa semak senarai peserta di sini yer... jangan lupa juga jika berkesempatan follow dan bloghopping ke blog peserta lain... *_^

http://www.bubblynotes.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Kenit Cinonet Kenit Cinonet said...

Assalam, kenit datang menyinggah dari segmen yg sama :) Selamat bersegmen ;).

http://rusukiri.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Lina Zainal Lina Zainal said...

Salam, selamat hari raya :)

Singgah dari segmen yang sama, jemput follow and singgah blog saya ye :)

http://linazainal.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Anis Farhana Anis Farhana said...

Hai. selamat petang. singgah dari segmen yang sama. :D

http://budakpeliksstory.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

pha is pha is said...

follow dan bloghopping sini dari segmen yg sama..
#872
http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/follow-bloghopping-bubblynotescom-2.html

TelingaBulat TelingaBulat said...

yeay TB join segmen ni..salam kenal..moh jempot ke rumah yg xseberapa ni.syukran ;)

http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Mohd Selim Zainal Mohd Selim Zainal said...

Assalammualikum.... awam samudera,

mselim3 datang daripada segmen yang sama... visit sini dan dah follow blog nie....

mselim3

pls: kunjungan balas...

ekin schmidt ekin schmidt said...

gud luck!
nak join jgk tp sy belum publish entri lg sbb ad error html ..
kalau publish bersepah jdi nye blog. blum fix.
tgkla mlm ni publish .

salam kenal :)

http://melangkaugarisan.blogspot.com/

Eraz Fadli Eraz Fadli said...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hari ni ERAZ datang singgah daripada Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2..

Link : http://www.erazfadli.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Lia Lia said...

Selamat bersegmen.

http://nureenz.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
http://el-shoppe.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

♥ Mrs. Secretary ♥ ♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Singgah dari segmen yang sama, done follow sini..jemput follow and singgah blog i jugak yer.. =D
http://farahwahyda.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Jie Susanos Jie Susanos said...

Salam perkenalan & selamat bersegmen..
http://jiesusanos.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Farah Waheda Wahid Farah Waheda Wahid said...

tahniah diucapkan dan semak di sini yer...

http://www.bubblynotes.com/2013/08/pemenang-segmen-follow-bloghopping.html

Awan Samudera Awan Samudera said...

@Farah Waheda Wahid thanks sbb buat segmen ni... hehe..
Thanks semua yg komen. Nanti sy follow korang ye.. salam kenal.. :)