Sign in

Wednesday, January 29, 2014

9
Komen

GRAND OPENING GIVEAWAY


Views

Hai.. Sempena dgn new year dan grand opening 1 kedai on9 ni, Miss Shafika Basha nk bg hadiah skit kat korg.. 2 pemenang akan dipilih secara random akan mendapat hadiah exclusive from shawls.R.us. 


Syarat2 nya ialah :
Follow blog Miss Shafika Basha
LIKE and SHARE FB page shawls.R.us   (jgn tipu tau DOSA heee :P )
Copy banner dan letak link ke entry ni dlm post korg yg ber 'title' GRAND OPENING GIVEAWAY. :)
1- 30 Januari 2014
Tinggalkan link korang kat komen entry tu.

DONE!!!

Amacam, syaratnye semudah ABC kan? Aku dh ikot semua syarat tu. hehe.. Sekarang baru pukul 9.30 malam. So masih sempat kalau korang nak join. Jommm! Klik banner utk join. Good luck ye!

Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

9 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

shahida rahim shahida rahim said...

salam..gud luck dear :)
btw follow sini
klau xkeberatan follow saya jgk ea :)

wawaabdhadi wawaabdhadi said...

Hi, wawa datang dari segmen yang sama. Datang membalas kunjungan :)
Goodluck ye!

Niesa Niesa said...

thanks singgah..gudluck juga utk awk ya.. :)

Awan Samudera Awan Samudera said...

@shahida rahimwsalam . thanks dear! btw done follow u. salam kenal ye. ;)

Awan Samudera Awan Samudera said...

@wawaabdhadithanks singgah sini. btw goodluck awk.

Awan Samudera Awan Samudera said...

@Niesathanks niesa! good luck

Abak Lorong Cinta Abak Lorong Cinta said...

Semoga bjaya kak... keep it up!!

Awan Samudera Awan Samudera said...

@Abak Lorong Cintathanks ABAK! hehe

Yun Sing Yun Sing said...

Balas kunjungan :) Dah follow awak.. terima kasih sudi singgah ^_^