Sign in

Thursday, January 30, 2014

10
Komen

Pencarian 50 Bloglist Mamaniza.com


Views

Hai.. Kali ni aku nak join segmen dari blog Mamaniza. Mama membuka peluang anda untuk menempatkan blog anda dalam senarai bloglist mama. Jika berminat, boleh meletakkan banner ini dalam blog anda dan backlinkkan terus ke blog mama. Pastikan anda follow blog mama ye. Tamat 31 Januari 2014. 


Jangan lupa, sertakan link URL anda dalam kotak komen mama. Pemilihan akan dibuat berdasarkan random dan hanya mereka yang aktif berblog sahaja diterima penyertaannya. Blog yang hanya mengandungi segmen atau GA semata tidak digalakkan. 

p/s: Klik banner untuk join. Good luck!

Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

10 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

Abak Lorong Cinta Abak Lorong Cinta said...

Gud luck kak.. Abak pun nk join la

Awan Samudera Awan Samudera said...

@Abak Lorong Cintathanks dik. Jom la join skali. gud luck tau! ;)

Norhasniza Khalid Norhasniza Khalid said...

Mama datang dan mama mengucapkan ribuan terima kasih atas sokongan anda.. :)

Abak Lorong Cinta Abak Lorong Cinta said...

Salam... Abak datang dan follow kalau belum follow...jemput ke blog Abak jugak..hehe..salam ukhuwah.. ^___________________________________^
http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/pencarian-50-bloglist-mamanizacom.html

Nur Farahuda Nur Farahuda said...

salam dari segmen yang sama http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/01/pencarian-50-bloglist-mamanizacom.html

Norhasniza Khalid Norhasniza Khalid said...

mama singgah semak bloglist

Mia Liana Mia Liana said...

salam... mia singgah dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2014/01/pencarian-50-bloglist-mamanizacom.html

Mia Liana Mia Liana said...

salam... mia singgah dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2014/01/pencarian-50-bloglist-mamanizacom.html

Azhafizah Md Nor Azhafizah Md Nor said...

Assalamualaikum..baru ada masa nak singgah berblogwalking dari segmen yang sama.Jemput singgah kembali :)

http://www.azhafizah.com/2014/01/pencarian-50-bloglist-mamanizacom.html

Azhafizah Md Nor Azhafizah Md Nor said...

Assalamualaikum..baru ada masa nak singgah berblogwalking dari segmen yang sama.Jemput singgah kembali :)

http://www.azhafizah.com/2014/01/pencarian-50-bloglist-mamanizacom.html