Sign in

Saturday, February 1, 2014

2
Komen

FIRST GIVEAWAY by IZNI SOFIA


Views

Hai korang. Kali ni aku join satu GA yg super ohsem! . Miss Izni Sofea nak lancarkan giveaway ni. Hadiahnya agak mahal. Jadi, penyertaan mestilah nak lebih 100 orang dan tempoh contest ni selama dua bulan. Kalau kurang, GA akan batalkan sebab tak berbaloilah nak bagi hadiah 'tu' kalau penyertaan sikit. Semoga giveaway ni akan mendapat sambutan yang hangat. 


Syarat-syarat penyertaan :-
 Mempunyai blog *wajib
Follow blog *wajib
Follow twitter *wajib untuk sesiapa yang ada twitter
Like page *wajib
Klik iklan Nuffnang di sidebar blog *tunggu sampai loading habis (wajib)
Kalau nak add facebook pun boleh *sunat
Buat satu entry tentang giveaway ini.

Senarai hadiah:


# Samsung S4 *boleh pilih warna -1pemenang

= Ok, Kalau aku bertuah dpt hadiah ni, aku nk pilih S4 warna putih.

# Jam Touch Screen *boleh pilih warna -2pemenang

= Ok, Kalau aku bertuah dpt hadiah ni, aku nk pilih warna biru.

# Beg galas *boleh pilih idol -1pemenang
= Ok, Kalau aku bertuah dpt hadiah ni, aku nk pilih idol Lee Min Ho.

Amacam, menarik kan? Ape tunggu lagi. Klik banner untuk join ok. gudluck!

Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

2 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

Miss Aida Miss Aida said...

Salam. Saya dari segmen yang sama :)
Isi tabung ^^
http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/02/first-giveaway-by-izni-sofia.html

siti alfakhishah aman siti alfakhishah aman said...

dari segmen yang sama :)