Sign in

Sunday, February 2, 2014

4
Komen

"Giveaway Birthday Azhafizah"


Views


Hai, jom join GA ni by Miss Azhafizah

Syarat²
1. Buat entry bertajuk "Giveaway Birthday Azhafizah"
2. Letakkan Banner giveaway di atas dan backlink ke entry 
4. Like fanpange
5. Follow Instagram Azhafizah [Jika ada account IG]
6. Publish dan tinggalkan details seperti berikut di ruangan kotak komen entry 

Setiap penyertaan blogger akan menerima softcopy calendar 2014 desktop wallpaper [resolution :1152x864] yang unik ni.Selain sebagai wallpaper desktop boleh tengok calendar sekali.Giveaway ini bermula pada 7:00 am 13 January 2014 dan akan berakhir pada 11:59 pm 7 February 2014.

Happy birthday Miss Azhafizah.Wish you happy always.

Nak tahu hadiah menarik yg lain? Ape tunggu lagi? Klik banner and join ok? Good Luck!




Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

4 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

Azhafizah Md Nor Azhafizah Md Nor said...

Assalamualaikum..Terima kasih sudi join.All the best! btw,I'm Ms.Azhafizah..not miss..hehehe..Wallpaper dah send via email anyway :)

Aku Penghibur Aku Penghibur said...

selamat bersegmen ^_^all the best

p/s : harap dapat vote blog acik untuk favorite lifestyle blog di media social awards. cara-cara ada di blog acik

Yumida Huda Yumida Huda said...

all d bez sis..moga ade rezeki nanti
Sertai Segmen Jom Beramah Mesra
Sambil berkenal-kenalan, peserta bakal memenangi hadiah bertuah. Jom meriahkan bersama! Jemput join :)

fiqah hamed fiqah hamed said...

Assalamualaikum..datang sini singgah sambil blogwalking dari segmen yang sama..(:
http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html
Good luck dan selamat bersegmen