Sign in

Saturday, February 1, 2014

5
Komen

segmen : blogwalking CNY bersama ayuinsyirah


Views

10.50  Malam..
Hai.. Gigih pulak aku join segmen malam ni ye. Ok, kali ni aku join segmen dari Cik Ayu.

Syarat2 nyer :
1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe
2. tajuknyer SEGMEN : blogwalking CNY bersama ayuinsyirah
3. gam kuat2 banner comel diatas
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...
5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen

 Segmen ni Miss Ayu buat hingga hari AHAD 2/2/2014 jam 11.00 malam. Klik banner untuk join ok. Gud luck. =)
Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

5 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

AyuInsYiraH AyuInsYiraH said...

mekacih ye sudi join segmen ayu... hehehe.. joom kita bersama2 blogwalking ke blog kawan2 lain... ayu dh buat senarai...ade dibawah ni link nye...

http://www.ayuinsyirah.my/2014/02/senarai-peserta-segmen-blogwalking-cny.html

Awan Samudera Awan Samudera said...

@AyuInsYiraHok ayu. nanti sy blogwalking ye. hehe.. ;)

Miss Boo Miss Boo said...

assalamualaikum.. singgah dari segmen yang sama.. done follow :)

Mia Liana Mia Liana said...

salam... mia singgah dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2014/02/segmen-blogwalking-cny-bersama.html

Invisible Me Invisible Me said...

IM singgah sini. Join segmen yang sama juga. Invisible Note :)