Sign in

Wednesday, April 16, 2014

3
Komen

Pemenang Segmen Pantun Seloka by Dunia Zumal


Views
Hai rakan bloggers. Arini aku dapat something yang buat aku senyum lebar. Actually aritu aku penah join Segmen Pantun Seloka by Dunia Zumal. Klik SINI untuk intai ye. Guess what? Aku salah seorang pemenang tu. Alhamdulillah, aku menang first prize. Ni la adiah nye: Purple Teddy Bear.



Bertambah lagi koleksi teddy bear aku. Papa kate aku ni macam budak kicik je sbb still gile ngan teddy bear. So, aku senyummm jeee (Tak perlu kata apa-apa) hehe. Btw terima kasih ye Mr. Zumal sbb anjurkan segmen tu. Thanks again for the cutest teddy bear! Oh ya, kalau korang nak intai senarai pemenang segmen tu boleh klik SINI ye. Jom sama-sama terjah blog Dunia Zumal. 

p/s: Malam ni tidur ditemani cik teddy. InshaaAllah mimpi yang indah-indah.. ^^
Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

3 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

shahida rahim shahida rahim said...

waaaah bestnye dapat teddy bear!tahniah :)

Ahmad Zu Mal Md Rayi Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Sekalung tahniah dan terima kasih kerana beri sokongan kepada segmen yg zumal anjurkan :)

Intan Saffyna Intan Saffyna said...

hi,singgah follow anda dan anda ditag :)

http://intansaffyna.blogspot.com/2014/05/liebster-award-from-shalimar.html