Sign in

Saturday, May 24, 2014

10
Komen

GIVEAWAY "KE KOREA DAH KITA..."


Views

Tarikh tutup penyertaan adalah pada 11.59 malam, 1 Jun 2014.


Annyeonghaseyo, good morning!

Kali ni aku join GA dari blog Farae. Senang je nk join GA ni sebab xde syarat pon dikenakan oleh cik tuan belog. Korang pon jom la same memeriahkan GA ni. Klik banner utk join okeyh! hehe.. Like seriously, aku nak sangat these cute ole-ole dr Korea ni. InshaaAllah, kalau ade rezeki. Berimpian ugak nk pegi sane, tapi entah tak tahu la bile. But InshaaAllah, satu mase nanti. Koreaaaa, tunggu aku datangg! huhu. 
Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

10 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

Pretty Honey Pretty Honey said...

gud luck dear....^_^

Nurul Faiz Nurul Faiz said...

good luck :)

Ada Abdullah Ada Abdullah said...

Salam.. hype :D

saya pun sertai give away ni.. thx for visit my blog :D

Semoga berjaya :D

Awan Samudera Awan Samudera said...

@Pretty Honeythanks dear. :)

Awan Samudera Awan Samudera said...

@Nurul Faizthanks! :)

Awan Samudera Awan Samudera said...

@Ada Abdullahwsalam. orite. btw gud luck too! :)

fiemi fiemi said...

singgah dari segmen yang sama :)

http://fie-mi.blogspot.com/2014/05/giveaway-ke-korea-dah-kita.html?showComment=1400979725453#c6334216342086333787

Awan Samudera Awan Samudera said...

@fiemi thanks singgah sini. btw good luck!

Eira Syira Eira Syira said...

blogwalking.. dari segmen yang sama..
Let's join this daebak giveaway!
Banyak hadiah menarik seperti official album infinite, replika jersey, topup dan macam2 lagi! Cepat2! Tarkh tamat : 15 Jun 2014
http://eiracomeyh.blogspot.com/2014/05/infinite-last-romeo-giveaway-by-fiqa-nsz.html

Marjiana Sani Marjiana Sani said...

Good one. Blogwalking
www.marjianasani.com