Sign in

Thursday, May 29, 2014

7
Komen

Segmen : Jom Teka Barang by Dik An


Views

Jom join segmen dari Dik An 

Hadiah :

2 x Topup RM 10
2 x Topup RM 5
5x bloglist untuk June 

Segmen tamat tepat jam 9 pagi pada 30 May 2014.

Ok, lepas di X-Ray kotak tu, aku agak benda dlm tu ialah:

TEDDY BEAR

Ehhh.. Betul ke? entahh, main teka je. hehe... Korang pon jom la teka same. Klik banner untuk join ok. 

Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

7 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

Junkyo No Hikari Junkyo No Hikari said...

ahaha good luck sis :)

anyway sy rsalah kan, macam baju dalam kotak tu :) sbb dlm crita Korea dgn Cina, diaorang letak dalam kotak cemtu baju :D

tapi buku pun boleh jadi jugak :D
owh no, kalau hadiah bday buku ke, komik ke, cd ke, ahhhh faveret :) ahahaha

Awan Samudera Awan Samudera said...

@Junkyo No Hikari tenkiu.. hehe.. entah la. main teka je. :)

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Good luck!
BW from same segment.
Jemput join GA saya :
http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/05/setulus-kasih-ibu-contest.html

nor_farihan nor_farihan said...

Assalamualaikum...terima kasih sudi join segmen Dik An yang tak seberapa ni ye...

Inlove -wanda Inlove -wanda said...

Hei ,Salam perkenalan . Saya datang singgah dan menjemput Jomlah Join ~~goodluckk .

- http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html(4june)
- http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/05/giveaway-cash-rm50-by-cik-ayue.html (31mei)

Cik Itah@RRP Cik Itah@RRP said...

salam. selamat bersegmen :))

MG schmidt MG schmidt said...

alaaaa.xsempat plak ...huhu "(