Sign in

Monday, July 14, 2014

0
Komen

Cuti Semester Lagi


Views

Annyeonghaseyo bloggers!!

Arini, officially aku dah start cuti semester. Yesss, happy sesangat!! Petang semalam berakir sudah final exam aku untuk semester 5. InshaaAllah, next semester aku dah final sem (semester 6). Acececehhh, udah senior la kite. Berlagak senior la konon! haha. Actually, sem ni ade banyak subjek calculations and for your info, I hate calculations so much! Tu yang buat aku nebes sangat untuk habiskan this sem. Hope result final exam aku okey and yang penting no repeats paper. So, cuti ni inshaaAllah aku akan merajinkan diri berblogging, join giveaways and blogwalking. hehe.. Ok, selamat berpuasa! Jumpe lagi di lain entry. 


p/s: Cuti ni nak ternak lemak ke nak berdiet?? Ramai dah tegur aku makin gemuk. huh! Nanti la aku pikiaq. hehe

Annyeong!

Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

0 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student: