Sign in

Tuesday, July 22, 2014

1
Komen

NAK TOPUP RAYA??


Views

KLIK BANNER UNTUK JOIN SEGMEN DARI julinaalias

HADIAH:

TEMPAT PERTAMA:  TOPUP RAYA BERJUMLAH RM30

TEMPAT KEDUA:    TOPUP RAYA BERJUMLAH RM10 

TEMPAT KETIGA :  TOPUP RAYA BERJUMLAH RM5

SAGUHATI :

3 ORANG PEMENANG SAGUHATI AKAN 
DAPAT KEYCHAIN NAMA SPAN

SEGMEN SEHINGGA: 3HB OGOS 2014

PENGUMUMAN PEMENANG: 10HB OGOS 2014


5 SEBAB mengapa saya patut untuk mendapat TOPUP RAYA dari julinaalias:

1) sebabnyeeee, saye rase saye memang layak untuk grab topup ni. hehe
2) dah nak raye kan. So, ni dikire duit raye la untuk saye. hehe..
3) sebab lain? dengan topup ni sy boleh leee call or msg kengkawan saye.
4) saye nak sangat sangat topup free nii, pelisss. lagipon bukan selalu dapat topup free camgini. sobs sobs sobs..
5) saye patut dapat topup ni sebab saye dh pon join segmen ni. haha!


ucapan yang TERBEST di dunia untuk insan ISTIMEWA dalam hidup:

Anak Mamat makan lepat,
Makan lepat sambil melompat,
Nak hantar kad raya dah tak sempat,
Buat ucapan kat sini kira ok what?

Ucapan ni ditujukan buat family yang selalu dekat di hati. Buat Papa, Mama, Along, Acik and Adik; Maafkan semua salah Angah dari hujung rambut hingga hujung kaki. InshaaAllah lepas ni dah tak buat lagi. huhu..

My family
Next, ucapan ni saye tujukan buat Atuk, Nenek and sedara mara belah Mama yang jauh di mata (kat Seremban nun). Tahun ni kami adik-beradik tak balik beraye kat sane. Tahun ni kami beraye kat Terengganu lagi. InshaaAllah next time kami balik ye. 

Atuk and Nenek
Tak lupe juge, buat arwah Tok Wan and arwah Mak Teh Perak, semoga kalian tenang di sana. Kalian sentiasa dalam ingatan.

Ucapan ni jugak ditujukan pd semua kawan-kawan yang mengenali diri ni. Especially, my bestfriends: Asmaa' and Ayu. Semoga ikatan persahabatan kite terus kekal. Oh ye, raye ni jemput le datang rumah. ;)


Asmaa', Me and Ayu

KUIH RAYA:

Actually saye jarang buat kuih raye la sis. Selalunye beli je. Tapi, mase hari raye lepas penah la buat Popia Nestum, Kerepek Pisang, Cornflakes Madu and Tart telur.

Tart telur yang x cantik. ;(
Resepi?  Maaf.. saye google je. hehe.. 

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI SEMUA, MAAF ZAHIR BATIN!!


Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

1 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

ikhwan yusuff ikhwan yusuff said...

Best of luck..
Wow tat telur..my favorite tu.hhihi