Sign in

Wednesday, July 16, 2014

0
Komen

“Refer-a-Friend Program” || Contest by Vmall.my


Views


Morning u'olls.. Tadi aku blogwalking kat blogger Cik Wawa then terjumpe la Contest menarik ni. Hadiahnye?? 

  Huawei Power Bank

Media Pad Vogue

Amacam, menarik kan? 3 Top referals akan grab hadiah yang ohsem tu. Contest ni berlangsung dari 9 pagi 18 Julai 2014 hingga 6 ptg 28 Julai 2014Korang nak join? Ok, follow simple steps kat bawah ni:

First, korang kena register dulu kat laman web huawei iaitu >>>> Vmall
Then korang just isi form tu macam biasa.



Lepas dah register nanti akan keluar macam ni tau:




Korang just isi First Name ngn Last Name macam bese. Then, untuk Referal Email tu, korang isi my email okey. Sebab nye? Sebab aku yang invite korang untuk join kan. hehe.. Don't worry, nanti bile korang dah register, then lepas tu korang boleh letak email korang pulak as referal email untuk next and next peserta join nanti. Okey, ni my email:

samudera_pisces91@yahoo.com.my


Ok, pastu klik Login. Pendaftaran korang BERJAYA. Okey, sepanjang contest berjalan, korang boleh lah promote and share contest ni via FB or email. Amacam, semudah ABC je kan? Ape tunggu lagi. jom ikut langkah mudah and join. Good Luck!



Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

0 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student: