Sign in

Sunday, August 10, 2014

0
Komen

Saya mahu duit raya daripada sekilass.com


Views
 Klik banner untuk join

My Beloved Familia! 

Saya mahu duit raya daripada sekilass.com kerana tahun ni saya tak dapat duit raye sangat pon. Alasan diorang (sedara-mara) tak nak bagi sebab saye dah bosar panjang. Ehhh, saye baru je 23 tahun and belom kahwin so patutnye dapat lagi la kannn.. kann? kann? sobs sobs sobs.. Lagipon, sekarang ni saye tengah cuti semester. Duit memang tak masyukkk. :( .So boleh la gune duit raye dari sekilass.com untuk buat duit belanje kalau kuar dengan kawan-kawan. Dengan duit ni, konfirm purse@beg duit saye nampak makin 'tembam' ( sekarang purse saye nampak kurus je, kesian die..Tuan purse je yang makin tembam! ) Selain tu, boleh la jugak saye tambah topup gune duit tu. Tak payah mintak dengan parents ag pasni. So, kesimpulannye, saye naakkk sangat duit raye daripada sekilass.com. pelissss. huhu. 


Peraduan bermula 28 Julai 2014 dan akan berakhir 22 Ogos 2014. Manakala keputusan akan diberitahu pada 26 Ogos 2014.

Hanya DUA ORANG pemenang sahaja.

Pemenang pertama : RM100

Pemenang kedua : RM50


Ape tunggu lagi? Klik banner lelaju untuk join!

Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

0 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student: