Sign in

Sunday, February 8, 2015

1
Komen

GIVEAWAY BIRTHDAY WE ALLS


Views
6.20 petang
Kuala Terengganu


Annyeonghaseyo Bloggers semua. 

Petang ni aku nak join GA lagi. GA kali ni dari blog AcikWatie. Yang menariknya, kali ini AcikWatie nak beri hadiah pada semua rakan-rakan seperjuangan AcikWatie. Amacam, ohsemm tak? 

My Birthday: 3 March 1991

Ehhhh, dah tak lame tu. hehe. Tak sabar nak tunggu hadiah misteri dari AcikWatie. hehe. Oh ye nanti details nye akan diemailkan kat AcikWatie. Korang2 apa tunggu lagi? Jom la join sama. Klik banner untuk join ye. 
Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

1 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

Syira Lokman Syira Lokman said...

selamat malam..syira singgah sini..hehe..jom baca entry baru di blog syira :D