Sign in

Tuesday, February 10, 2015

8
Komen

'GiveAway L'Oreal Paris by Ayue Idris'


Views

Assalamualaikum~



(Klik banner di atas untuk join)

facebook link : https://www.facebook.com/awan.samudera

instagram id : awansamudera

Jom ramai-ramai meriahkan GA Ayue Idris!!

Hadiah

1 x Set L'Oreal Paris yang merangkumi :

- 2 x Cleanser
- 1 x Toner
- 2 x Day Cream
- 1 x UV Protector
- 1 x Lucent Magique Powder


Suka tak? Semua ni untuk 1 pemenang je tau..hehe. jom join. Good Luck!


Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

8 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

ahmad ahmad said...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera
Jemput join segmen saya yg terbaru ni ye..
Segmen Mencari Bloglist blogahbar

Maria Firdz Maria Firdz said...

Good luck...

khaty aiman khaty aiman said...

halloo..halloo
Khaty BW dari segmen yang sama..
Good luck And All The Best

Ayue Idris Ayue Idris said...

Awak~~

TQ tau sbb sudi join GA saya ni..saya da update nama senarai peserta kat sini :

Senarai Peserta Giveaway L'Oreal Paris by Ayue Idris

And, just nak inform yang url saya bukan lagi mii-and-himm tau..tapi

Blog Ayue Idris

Maaf sebab menyusahkan..ada orang amek url saya :(

Done follow awak blk :)

Cik Candy Cik Candy said...

Bw dari segmen yang sama. Good luck ye (=
http://cikcandysour.blogspot.com/2015/02/giveaway-loreal-paris-by-ayue-idris.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

Hani Fadhlina Abdul Rahman Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

Murni Mohd Yusof Murni Mohd Yusof said...

singgah sini, semoga berjaya dlm GA ni :)

murnimohdyusof.blogspot.com