Sign in

Saturday, August 8, 2015

2
Komen

Review: Servis Tambah Followers dan Likes di Instagram


Views

Annyeong bloggers yang kacak dan comel semua!! 

Ingat tak hari tu aku pernah review pasal Servis Naikkan Like Termurah. Tak ingat? Okay, klik SINI dan SINI kalau nak refresh balik ingatan korang tu ye. hehe..  Ok lah, hari ni aku nak share satu lagi review iaitu servis tip top nak tambahkan jumlah followers dan likes pada gambar Instagram. For your info, servis ni diperkenalkan dari team sama iaitu Team Servis Naikkan Like.

Baru-baru ni, Team Servis Naikkan Like Termurah telah melancarkan 2 servis baru iaitu:

 

SERVIS TAMBAH FOLLOWER INSTAGRAM (WORLDWIDE)
SERVIS TAMBAH LIKE GAMBAR INSTAGRAM (WORLDWIDE)


Kenapa FOLLOWER & LIKE penting untuk perniagaan anda di instagram? 
Boleh tingkatkan "IMAGE" level para pengguna Instagram


Semakin BANYAK follower pada akaun bisnes instagram anda, peratusan POTENTIAL CUSTOMER yang akan berurusan dengan anda di instagram akan meningkat

Oh ya, servis ni bukan je untuk IG Shop sahaja tauuu. Bagi korang yang ada personal akaun pon boleh try servis ni. Memang Thorrrbaeekk!!




Kebanyakan pelanggan semestinya akan lebih cenderung untuk berurusniaga dengan IG Shop yang menawarkan harga murah, barang kualiti dan mempunyai positive feedback or testimoni customer. Tetapi, jangan tak tahu ye, jumlah follower IG dan likes post yang banyak juga merupakan salah satu faktor penarik kepada customer untuk view akaun IG anda. Letakkan posisi anda sebagai seorang pelanggan di INSTAGRAM.. Anda nak beli 1 produk dan kedua-dua akaun instagram  di atas ada menjual produk yang anda nak beli.. Adakah anda memilih untuk membeli dengan pemilik akaun yg memiliki 20 org follower? atau pun pemilik akaun yg memiliki 20000 org follower? 

Yes, pilihan di tangan anda. Seperti yang saya sebutkan tadi, terdapat customer yang suka memilih untuk membeli dengan IG Shop yang mempunyai jumlah follower yang tinggi kerana persepsi mereka follower yang ramai semestinya IG Shop tu popular, mempunyai kredibiliti dan diyakini. Tetapi jangan salah faham. Saya tak pernah kata yang likes dan followers sedikit langsung tak boleh tarik pelanggan. INGAT, rezeki di tangan ALLAH tapi kita perlu berusaha lebih untuk tingkatkan "IMAGE" kita dan "TRUST" pelanggan terhadap jualan kita sendiri. 
TRUST ME, NUMBERS CAN INFLUENCE CUSTOMERS.”- Admin Servis Naikkan Like Termurah 

♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒

 Di bawah adalah Harga Pakej Like Malaysia Dan Harga Pakej Follower Instagram. In Shaa Allah team kami akan berikan Servis Terbaik..

 ‎PAKEJ_FOLLOWER_INSTAGRAM‬



Harga sebenar setiap 1000 Follower adalah RM50 tetapi dengan kami anda TAK PERLU bayar dengan harga tersebut:

PAKEJ MINI W -->RM30 - 500 Follower 
PAKEJ 1W -->RM40 - 1000 Follower (JIMAT RM10)
PAKEJ 2W -->RM80 - 2000 Follower (JIMAT RM20)
FOLLOWER ADALAH 50% REAL ACCOUNT 50% FAKE ACCOUNT
FOLLOWER ADALAH 100% DARI SELURUH NEGARA (1-3% SAHAJA DARI MALAYSIA)

♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒

‎ PAKEL_LIKE_GAMBAR_INSTAGRAM


PAKEJ 1L -->RM20 - 500 LIKE (minimum 1 gambar, maksimum 5 gambar)
PAKEJ 2L -->RM30 - 1000 LIKE (minimum 1 gambar, maksimum 5 gambar)
LIKE ADALAH DARI 50% REAL ACCOUNT 50% FAKE ACCOUNT
LIKE ADALAH 100% DARI SELURUH NEGARA (1-3% SAHAJA DARI MALAYSIA)

♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒
PERHATIAN!!! 


Korang nak dapatkan SPECIAL PRICE takk???? Kalau nak, korang WAJIB mention nama AWANSAMUDERA pada Team Servis Naikkan Like Termurah tu. Bagitau team diorang yang korang tahu mengenai servis ni daripada blog AWANSAMUDERA. Lepas tu kompem u'olzz dapat special price yang meletopss hokeyyy. Yang bestnye, special price tu hanya di offer di sini sahaja ye, blog Diari Awan Samudera. Ohmaiii, happy nyeee dapat SPECIAL PRICE!



♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒

Untuk Tempahan PM Team Servis Naikkan Like Termurah: 

 https://www.facebook.com/messages/servisliketermurah

Gift akan diberi dengan setiap tempahan like yang di buat dan gift boleh dipilih

✔ Gift akan di update dari masa ke masa 

Untuk senarai gift, boleh rujuk bawah:

 https://www.facebook.com/servisliketermurah/posts/623697364399189


Apa tunggu lagi?? Cepat lah pi terjah Team Servis Naikkan Like Termurah. Pssssttt, cepat cepat tauuuuuuuu. Dengar citer servis like tu tengah laku macam pisang goreng panasssss. hehehe. Okay, ketemu lagi di lain entry. Annyeong!

◕‿◕]


Nota Kaki: If u'ollz berminat nak aku post review yang camni pasal bisnes u'olzz or page u'ollz boleh lah inbox me kat fb, email or komen je kat my entry. ok bye.^_^

Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

2 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

FATIN ZAINUDDIN Pengedar Shaklee Tanjung Malim FATIN ZAINUDDIN Pengedar Shaklee Tanjung Malim said...

done follow 1207. JOM HADIRI BENGKEL BONGKAR RAHSIA FB & INSTAGRAM. http://revoniaga.com/jombisnes/hop.php?ref=FATINZAINUDD

Amani◕‿◕ Amani◕‿◕ said...

Happy New Year! May 2016 become awesome to you..
Jemput singgah komen di entry new year sayaa pulakkk *heret tangan*