Sign in

Monday, September 21, 2015

0
Komen

1st GiveAway by Ciktaman


Views
Assalamualaikum dan hai :)

Sepanjang bulan September ni, cik taman nak buat satu segmen untuk korang semua..


1st GiveAway by Ciktaman


Ok syarat penyertaan senang je!


1. Mesti follow @ like

* Blog - ciktaman + nuff click

* Instagram - ctctraudhah | molekgilo



2. Buat satu entri [copy coding yang diberi] dan komen

pasal blog ciktaman tak lebih 15 patah perkataan..


3. Tinggalkan URL entry korang pada post ini sahaja. *link pada chatbox tak dikira


4. Tempoh GA adalah bermula 1 September sehingga 30 September 2015''


** Untuk lihat senarai peserta kat SINI

*** Untuk lihat senarai hadiah kat SINI

***Pemenang akan dipilih sepenuhnya daripada cktmn

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Okay ni pendapat saya mengenai Blog CikTaman:

Blog CikTaman nampak simple but nice ditambah tema pink pada blog tu, sejuk mata memandang.


Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

0 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student: