Sign in

Wednesday, January 20, 2016

0
Komen

Jom Singgah thekawaii.mall !!


Views
Annyeonghaseyo bloggers!

Haiiii! Hari ni aku nak share something dengan korang. Actually, sekarang ni aku ada  online shop kat Instagram. Aku ade jual macam-macam items contonhye produk kecantikan, produk kesihatan, pakaian, tudung bawal, shawl, food and drink products Harga yang ditawarkan super thorrrbaekkk! Tak cayeee?? Ehh korang kene lah jenguk sendiri my Online Shop tu ye. hehe.. Okaylah, name Online Shop aku tu simple je, The Kawaii Mall. Senang je, just search kat Instagram korang thekawaii.mall macam kat bawah ni.



Okaylah, kat bawah ni aku list kan beberapa items yang paling dapat sambutan dari my customers ye. Means, customer selalu repeat order untuk items ni. Antaranya:

1) Green Tea dan Red Tea Thailand


2) Mamadil Women Love

3) TATI Skincare


4) Pure Slim 7D


5) Babiesblink Drink (Coffee, Strawberry, Chocolate dan HoneyDew)


Ada antara produk yang aku jual ni murah dari pasaran dan ada jugak beberapa items yang selaras or sama je dengan harga pasaran. Kenapa murah sangat?? Ada customer yang tanya soalan ni. Okay, for your info semua barang atau produk yang aku dapat ni adalah barang direct dari kilang. So, harga tu memang agak murah dan jauh lebih murah dari pasaran. So, aku as seller tak nak lah membebankan korang dengan harga yang mahal. Aku nak semua orang mampu miliki semua items yang ada di Online Shop aku ni okeyhh. Sebab tu aku bagi harga kasih sayang dengan range harga yang sangat sangat sangat berpatutan. Ehhhh, jangan pulak korang fikir yang barang murah ni fake. No no no!! Jangan fikir macam tu. Jangan risauuuuuu.... barang and produk yang I'olss jual ni original ye.

Okay, dah penat bebel. Akhir kata, jom lah singgah cuci mata kat thekawaiimall dulu. Daaaannnn jangan lupe klik FOLLOW button ye!! Okay, HAPPY SHOPPING!!!







Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

0 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student: