Sign in

Saturday, January 2, 2016

6
Komen

Review : DwiDara Collagen Complex


Views
Annyeonghaseyo!!



Harini aku nak review satu produk yang masih baru kat pasaran tapi memang super terrrbaikk dari ladang. Produk yang dimaksudkan tu ialah DwiDara Collagen Complex. For your info, produk ni didatangkan dalam bentuk liquid sachet. Setiap box ada 20 sachets and 20ml untuk tiap sachet tu. Rasa liquid DwiDara Collagen ni memang sedapppp okeyh! Rasa masam manis buah yang fresh melompat-lompat dalam mulut. Yang paling best, sachet ni boleh terus minum and tak perlu bancuh. Senang je kan nak cantik, just koyak dan minum, tak perlu dah nak telan pil. Lelaki dan perempuan seawal 16 tahun boleh consume DwiDara Collagen Complex ni ye.

20 sachets per box

Sachet DwiDara Collagen Complex

Me and DwiDara Collagen Complex

Alhamdulillah, lepas consume 1 box dah nampak perubahan positif. Yang paling ketara tona kulit dah makin cerah dan parut muka pon dah makin pudar. Sekarang ni kalau nak selfie or amik gambar, kulit muka dah tak nampak kusam sangat macam dulu dulu. Dulu tona kulit aku lagi gelap dari gambar atas tu okeyhh! In Shaa Allah sekarang dah makin bertambah confident nak berhadapan dengan orang ramai. Hehe. 

Ni antara ingredients kat dalam liquid Dwi Dara Collagen Complex tu:


COLLAGEN COMPLEX:
Hydrolyzed Collagen, Orange, Lemon, Grapefruit.
SERIES OF PHYTOCELLTEC STEMCELL
Apple Stemcell, Grape Stemcell, Kiwi Stemcell, Argan Stemcell. 


SUNNAH SUPPLEMENT:
Honey, Pomegranate, Dates, Raisins.
Amacammm, ingredients die semua memang sangat berkualiti kannn!! Thats why lah aku pilih and consume produk ni. 

KHASIAT KESIHATAN
Sesuai diamalkan bagi merawat masalah tekanan darah rendah
Membantu melegakan gatal kulit 
Merawat masalah gangguan tidur seperti insomnia
Membuang toksin dalam badan
Merawat masalah keguguran rambut
Mempertingkatkan masalah dalaman tubuh
Mengawal nafsu makan 
Mengatasi masalah keputihan


KHASIAT KECANTIKAN
Pipi putih merah jambu
Kulit sihat natural
Kecut dan hilangkan jerawat 
Kecilkan pori-pori
Meningkatkan kolagen dalam badan 
Menyingkirkan sel kulit mati
Pengambilan setiap hari secara konsisten boleh menurunkan berat badan
Meningkatkan tenaga dan mengurangkan kelesuan 
Memudarkan lingkaran gelap bawah mata
Menganjalkan punggung dan payudara

Oh yeee, DwiDara Collagen Complex ni juga boleh diamalkan oleh Ibu Hamil kerana memberi khasiat kepada bayi dalam kandungan sebabnye DwiDara Collagen Complex ni mengandungi makanan sunnah.

TIPS PENGAMBILAN
Ambil satu paket, satu kali setiap hari (Sebaiknya consume 1jam sebelum makan)
Koyak dan hirup terus ke dalam mulut
Minum air sekurangnya 8 gelas sehari
Elakkan minum berkafein/ alkohol


Harga 1box DwiDara Collagen Complex:

ADD POSTAGE RM10
Harga ni HQ dah tetapkan selaras ye. So harga memang sama macam kat atas tu. If korang berminat nak dapatkan DwiDara Collagen Complex ni, boleh lah dapatkan dari team DwiDara Resources. Kat sini aku sertakan link facebook dan instagram official Dwi Dara Resources.

Facebook: facebook.com/dwidaraauthorized
Instagram: @dwidaraauthorized
Hotline: 018-219 5350

Kalau u’ollz nak COD or Cash On Delivery pon boleh. Tapi COD hanya available untuk selected area je ye. Ni antara selected area tu:
Alamanda Putrajaya
iOi City Mall Putrajaya
Petronas Seksyen 7 Bangi
PKNS Bangi
Tesco Kajang
Metropoint Kajang
Mc Donald Semenyih
AEON Jusco Cheras Selatan
Starbuks Drive-Thru Cyberjaya 
HUKM
Hospital Serdang
Mc Donald Kota Warisan Sepang

Berminat nak dapatkan produk ni?? Tunggu ape lagi, jom lah grab cepattt! Okay lah sampai sini je coretan aku ye. Jumpe lagi di lain entry. Bye!!


Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

6 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

Qaseh Vee Qaseh Vee said...

boleh tahan juga effectnya ...

Mama Darwiish Mama Darwiish said...

wahhh memang debommmm produk ni, x sabar nak cuba juga :) selamat menggojes :)

Sally Samsaiman Sally Samsaiman said...

Kulit Sally mmg jenis berminyak, jerawat dan parut tuu jangan cerita laa..selama 20 hari Sally mengamalkan Dwi Dara Collagen Complex...Memang ternyata ada perubahan pada wajah Sally...makin cantik tu tidak laaa...cuma nampak la kulit yang berminyak tu agak berkurangan...20 hari...takkan la nak terus cantik kan...

Awan Samudera Awan Samudera said...

@Qaseh Vee ye sis, boleh lah try produk ni jugak ye

Awan Samudera Awan Samudera said...

@Mama Darwiish btul tu, produk ni memang terrbaek! selamat mencuba ye sis .

Awan Samudera Awan Samudera said...

@Sally Samsaiman betul sis sally... sy gune satu kotak tu pon dah rasa perubahan positif pd kulit. Kene teruskan lagi kotak yang seterusnya In Shaa Allah lagi banyak perubahan ketara. Lagipon supplement bukannye magic, pakai sekali terus cantik sekelip mata. It takes time.