Sign in

Wednesday, October 12, 2016

1
Komen

T-Shirt Limited Edition Patahnya Sebelah Sayap TV3


Views
Haiiii!



Sape kat sini peminat setia drama slot Samarinda TV3, Patahnya Sebelah Sayap?? Ehh same lah kite. I'olls pon minat sangat citer ni sebab jalan citer nye best and yang paling penting, abam Aeril Zafril I'olls yang jadik hero. hehe.. Okayyy, i'olls just nak share dengan korang yang Admin Page Patahnya Sebelah Sayap TV3 tengah open order untuk T-Shirt Limited Edition Patahnya Sebelah Sayap. Korang boleh tengok gambar contoh T-Shirt kat bawah ni ye:


LENGAN PANJANG

LENGAN PENDEK


Baju ni 100% Cotton. Size available dari XS sampai ke XXXXXL. Oh yeeee! Ada berita baik untuk korang. Sape kat sini yang nak Discount untuk pembelian T-Shirt ni?? Haaa, angkat tangan cepat! hehehe.. Okayyy, okay.. syarat nye senang jeee. Korang just pm Admin page tu dan attach bersama Discount yg kat bawah ni:

Jangan lupeee, attach Discount ni sekali dengan order korang tauuu!


Kat tempat lain memang korang tak dapat discount ni tauuu. Kat blog Awan Samudera ni je korang boleh dapat discount ni. Soooo ape tunggu lagi, cepat-cepat lah pi submit order korang sebelum Admin tu close order. 

Okay lah sampai sini je i'olls menaip ye. Nak sambung tengok cite Patahnya Sebelah Sayap dulu. Bye!

Sudah baca entry tadi? Sila ringankan jari jemari runcing anda untuk like dan komen ye.. terima kasih, sayang kamu semuaa...

Post a Comment

Komen, Jangan Tak Komen.. Thanks semua..

1 903 333 Doakan Miss Nurul Atikah Jadi Best Student:

farhana jafri farhana jafri said...

wow sampai ada tshirt lagi. Tak start tengok lagi drama ni tapi ramai yang puji lakonan diorang.